Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

BALGÜÇ'te, Balıkesir Tanıtım Günleri toplantısı

BALGÜÇ

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesir İlini Tanıtma ve Güçlendirme Vakfı'nca (BALGÜÇ), Balıkesir Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen Tanıtım Günleri ile ilgili toplantıya katıldı.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesir İlini Tanıtma ve Güçlendirme Vakfı’nca (BALGÜÇ), Balıkesir Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen Tanıtım Günleri ile ilgili toplantıya katıldı.
BALGÜÇ Mütevelli Heyet Başkanı Vali Ahmet Turhan’ın katıldığı toplantıda, BALGÜÇ Vakfı Genel Sekreteri Av. Tarık Erülgen, BALGÜÇ Vakfı yönetim kurulu üyeleri Av. Alp Kaan, İlhan Işık, Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Ticaret Odası Meclis Üyesi Kerem Kırımlı ve Balıkesir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tanıtım Günleri Koordinatörü Prof. Dr. Abdullah Soykan yer aldı.
İstanbul Feshanede 11-14 Eylül tarihleri arasından düzenlenecek olan 2. Balıkesir Tanıtım Günleri’nin ilkinden çok daha başarılı ve kapsamlı gerçekleştirileceğini toplantıda anlatan Vali Turhan, “ Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), Büyükşehir, Altıeylül ve Karesi Belediyeleri, Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası tarafından oluşturulan bütçe ve sağlayacakları destek ile tanıtım günleri bu yıl çok daha renkli geçecek” diye konuştu.
Toplantıda Balıkesir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tanıtım Günleri Koordinatörü Prof. Dr. Abdullah Soykan stantlar hakkında bilgi verirken, BALGÜÇ Vakfı Genel Sekreteri Av. Tarık Erülgen tanıtım TIR’ı ile ilgili çalışmaları aktardı.



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli